GEO-Rally 7

30 maart jl. is de 7e editie van de GEO verreden. Zoals aangekondigd de ontspannen, pittige maar leerzame oefening voor de Tulpenrallye die de deelnemers beloofd was.

We hadden het weer mee en met het mooie Kasteel De Vanenburg, de goede catering, de briefing, de pittige route en tenslotte de mondelinge uitleg heeft het evenement een uitstraling en sfeer die de deelnemers erg waarderen. Fijne dag dus, goed gedaan met z’n allen!


GEO-Rally 8

In 2023 is een kleine enquête gehouden onder de deelnemers. Of men meer van dit soort ritten wil en of er niet eens een ander wedstrijdgebied gekozen moet worden dan de Veluwe (want het is mooi en centraal in het land, maar een beetje afwisseling mag wel). Daaruit kwam naar voren dat grofweg de ene helft van de deelnemers eenmaal en de andere helft tweemaal per jaar zo’n soort evenement als de GEO op prijs zou stellen. En als alternatief wedstrijdgebied werd de Achterhoek verreweg het meest genoemd.

Voor dit jaar houd ik het op één GEO, in 2025 beginnen we met GEO 8 op zaterdag 29 maart in de Achterhoek. Prachtige straatnamen hebben ze daar :).

Wandersweg

Rond de jaarwisseling gaat de inschrijving open. Denk dan vooral ook aan de RwA Winter Challenge, een pittige droogrit waarmee korting op het inschrijfgeld te verdienen is!