Rallyroutes

In onderstaand overzicht tref je de rallyroutes aan die zijn uitgezet door RwA (= Joep Wanders). Lees vóór je voor de eerste maal een RwA rallyroute gaat rijden eerst door wat je nodig hebt en moet doen onder button “Over RwA”.

De rallyroutes worden gecontroleerd met virtuele routecontroles in de Rallycheck app. Na afloop ontvang je de uitleg in je mailbox, inclusief het behaalde resultaat én een kaartje met de gereden route. Leuk om individueel (als enkelvoudig equipe) te doen, supergaaf om samen met je (rally)vrienden te doen! Extra leuk voor de onderlinge competitie: die is óók goed mogelijk met equipes die de rallyroute op verschillend niveau rijden. ☺

In de lijst hieronder kun je zien waar RwA rallyroutes beschikbaar zijn of komen en hoe lang ze zijn. In het logo van de rallyroute staan de rondjes met E, S en/of T voor het niveau waarop routes beschikbaar zijn: Expert (zéér ervaren), Sport (ervaren) resp. Tour (onervaren).

Door op het logo van een rallyroute te klikken kom je bij de detailgegevens van de route in de routeboekshop van Rallycheck en kun je de rallyroute aanschaffen, wat inhoudt dat je na betaling het routeboek (in elektronische vorm) krijgt toegestuurd en de rallyroute onder “Selecteer rally” zichtbaar wordt in de Rallycheck app.

Rallyroute Omgeving Lengte Systeem
NL - Utrecht 20 km Pijlen
NL - West-Friesland 50-75 km Pijlen
ES – Alicante 85-105 km Pijlen
D – Rureifel 155-180 km Pijlen & Punten